https://www.youtube.com/watch?v=af7_cLQAXbg&feature=youtu.be

Vanuit een nieuw perspectief

Drone Aerials

2 AIR

Als volledig gecertificeerde drone operators (ROC 52/2017), maken wij het onmogelijke mogelijk. Met indrukwekkende aerial shots geef je waarde aan jouw productie. Onze crew bestaat uit doorgewinterde filmmakers, met gevoel voor compositie en esthetiek. Wij verzorgen voor jou de perfecte aerial shots.

Nederlands Beste Drone Piloot Voor Drone Cinematografie

Bent u opzoek naar Nederlands Beste Drone Piloot? Bekijk ons portfolio! Wij zijn actief in heel Nederland en daarbuiten. Wij vertalen jouw visie naar indrukwekkende aerial shots.

Met een crew van ervaren cinematografen die RPA-L gecertificeerd opereren. We vliegen met de laatste high-end S35 beeldsensors, 6K RAW resolutie en keuze uit verschillende cine-lenzen.

Heeft u vragen over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

Nederlands Beste Drone Piloot Voor Luchtfotografie

bent u opzoek naar Nederlands Beste Drone Piloot voor het maken van luchtfotografie? Onze drones bevatten camera’s met hoge resolutie sensoren en hebben keuze uit verschillende lenzen.

Dit biedt ons de ultieme creatieve vrijheid in compositie en kadering. Met geavanceerde 3D vluchtplanning kunnen we ook Hyperlapses maken, hierbij versnellen we de tijd vanuit een uniek perspectief. Met ons jarenlange ervaring op het gebied van dronevliegen zijn we u graag van dienst.

gecertificeerd
2-air vliegt onder het RPAS Operator Certificate (ROC-52/2017), uitgegeven door Ministerie van Infrastructuur en Milieu. We zijn verzekerd tot 5 miljoen euro.

Ons werk

Drone Operator in Leeuwarden Friesland

Gemeente Leeuwarden KIES

Corporate film

Drone Operator in Leeuwarden Friesland

De Wadden – Unesco World Heritage

Promo film

Drone Operator in Leeuwarden Friesland

Visit Leeuwarden

Promo film

Drone Operator in Leeuwarden Friesland

Zomer in Leeuwarden

Mood film

Showreel

Aerial Cinematography

Raoul – Geeft ’t een maand

Music video

RCN Vakantieparken

Mood film

De Fryske

TV Commercial

Drone Operator in Leeuwarden Friesland

Cambuur

Corporate film

Ons apparatuur voor drone vliegen

Met ons apparatuur voor drone vliegen in Nederland en daarbuiten garanderen wij de hoogst haalbare kwaliteit op dronegebied met gespecialiseerde toestellen voor zowel film als fotografie. Onze DJI inspire 2 is uitgerust met de DJI Zenmuse X7. Hiermee vliegen we met een 6K RAW S35 sensor met 14 stops dynamisch bereik voor cinematische luchtbeelden.

Alle technische details
Drone Operator in Leeuwarden Friesland

BRENG JE VISIE NAAR EEN HOGER NIVEAU

Plan een vlucht

Social