Commercials

Wij werken met een team van experts om een vlotte, veilige en professionele operatie te garanderen. 2-air gelooft erin dat het vliegen met hoogwaardige filmsensors een nieuw tijdperk van technische mogelijkheden zal creƫren voor filmproducties. Geef jouw productiekwaliteit een level-up met high-end luchtcinematografie. Wij leveren een geheel pakket dat naadloos in de workflow van jouw productie past.

Zie voorbeelden
Technologie

Inspire 2 X7

De Zenmuse X7 maakt gebruik van een 23.5×15.7mm sensor die instaat is om 6K/30fps of 3.9K 59.95 fps RAW video op te nemen. De grotere sensor in de X7 levert niet alleen superieure foto en video resoluties, maar ook een dynamisch bereik tot op 14 stops.

CINEMATOGRAFIE ONTHEFFING

Ons team van piloten is RPA-L gecertificeerd, en vliegt onder het RPAS Operator Certificate (ROC) met o.a. ontheffing 6 (Cinematografie). Dit staat 2-air toe om in de buurt, er boven en samen met acteurs te vliegen. Onze drones zijn S-BVL technisch gekeurd en voldoen daarmee aan alle veiligheidsvoorschriften.

Gecertificeerd
2-AIR VLIEGT ONDER HET RPAS OPERATOR CERTIFICATE (ROC-52/2017), UITGEGEVEN DOOR MINISTERIE VAN INFRASTRUCTUUR EN MILIEU. WE ZIJN VERZEKERD TOT 5 MILJOEN EURO.

Gerelateerde projecten

Drone Operator in Leeuwarden Friesland

Gemeente Leeuwarden KIES

Corporate film

Drone Operator in Leeuwarden Friesland

De Wadden – Unesco World Heritage

Promo film

Drone Operator in Leeuwarden Friesland

Visit Leeuwarden

Promo film

Drone Operator in Leeuwarden Friesland

Zomer in Leeuwarden

Mood film

Showreel

Aerial Cinematography

Raoul – Geeft ’t een maand

Music video

Drone Operator in Leeuwarden Friesland

JOUW RECLAME NAAR EEN HOGER NIVEAU

Plan een vlucht