Films, Series

en Documentaires

Ben je opzoek naar het perfect establishment shot? Weidse landschappen, krioelend stadsleven of rustige wateren? Of misschien zoek je naar actie met spectaculaire achtervolgingen op hoge snelheid.. Hoe dan ook, wij kunnen het waarmaken. Of het nou binnen of buiten is maakt geen verschil, wij kunnen onze drone transformeren in een lucht statief of kraan. Zonder afbreuk te doen aan kwaliteit.

Bekijk voorbeelden

Technologie

De Zenmuse X7 maakt gebruik van een 23.5×15.7mm sensor die instaat is om 6K/30fps of 3.9K 59.95 fps RAW video op te nemen. De grotere sensor in de X7 levert niet alleen superieure foto en video resoluties, maar ook een dynamisch bereik tot op 14 stops.

Cinematografie ontheffing

Ons team van piloten is RPA-L gecertificeerd, 2-air RPAS Operator Certificate (ROC) met ontheffing 6 (Cinematografie). Dit staat 2-air toe om in de buurt, er boven en samen met acteurs te vliegen. Onze drones zijn S-BVL technisch gekeurd en voldoen daarmee aan alle veiligheids voorschriften.

Gecertificeerd
2-AIR VLIEGT ONDER HET RPAS OPERATOR CERTIFICATE (ROC-52/2017), UITGEGEVEN DOOR MINISTERIE VAN INFRASTRUCTUUR EN MILIEU. WE ZIJN VERZEKERD TOT 5 MILJOEN EURO.

Gerelateerde projecten

Drone Operator in Leeuwarden Friesland

Gemeente Leeuwarden KIES

Corporate film

Drone Operator in Leeuwarden Friesland

De Wadden – Unesco World Heritage

Promo film

Drone Operator in Leeuwarden Friesland

Visit Leeuwarden

Promo film

Drone Operator in Leeuwarden Friesland

Zomer in Leeuwarden

Mood film

Showreel

Aerial Cinematography

Raoul – Geeft ’t een maand

Music video

Drone Operator in Leeuwarden Friesland

Til jouw productie naar een hoger niveau!

Plan een vlucht