LuchtFotografie

Wij vertalen jouw visie naar indrukwekkende lucht foto’s, met een crew van ervaren fotografen die RPA-L gecertificeerd zijn. Wij vliegen met de laatste high-end FullFrame beeld sensors, met op tot 36MP resolutie foto’s en keuze uit verschillende lenzen voor kadrering.

Meer over luchtfotografie

Fotografie

Ben je opzoek naar professionele lucht fotografie? Ons team bestaat uit ervaren fotografen die er voor zorgen dat het perfecte plaatje geschoten wordt. De Zenmuse X7 camera heeft een 24MP foto resolutie met 14 stops dynamisch bereik en keuze uit verschillende lenzen voor creatieve vrijheid bij het kaderen van foto’s.

Hyperlapse

Met Hyperlapse techniek kunnen we de tijd versnellen en de wereld onder ons door zien vloeien, met geavanceerde 3D vlucht planning software. Deze bewegende lucht timelapses geven je een adembenemend overzicht van zowel tijd als ruimte. De beelden worden na het opnemen gestabiliseerd om een vloeiend eind resultaat te garanderen.

Gecertificeerd
2-AIR VLIEGT ONDER HET RPAS OPERATOR CERTIFICATE (ROC-52/2017), UITGEGEVEN DOOR MINISTERIE VAN INFRASTRUCTUUR EN MILIEU. WE ZIJN VERZEKERD TOT 5 MILJOEN EURO.
Drone Operator in Leeuwarden Friesland

DE MOOISTE SHOTS VANUIT DE LUCHT

Plan een vlucht