Drone Cinematografie

Drone technologie gecombineerd met creatieve visie is wat 2-air onderscheid. 2-air biedt een team van drone specialisten die achtergrond hebben in cinematografie en storytelling. Zo kunnen wij jou script/shotlist vertalen naar de perfecte aerial beelden en spreken we ondertussen de zelfde taal.

Drone Cinematography werk

Film & Documentaires

Ben je opzoek naar het perfect establishment shot? Weidse landschappen, krioelend stadsleven of rustige wateren? Of misschien zoek je naar actie met spectaculaire achtervolgingen op hoge snelheid.. Hoe dan ook, wij kunnen het waarmaken. Of het nou binnen of buiten is maakt geen verschil, wij kunnen onze drone transformeren in een lucht statief of kraan. Zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, wij vliegen met de laatste high-end S35 beeld sensors, met 6K RAW resoluties en verschillende cine-lenzen.

Evenementen & (Extreme) Sports

De drone is de perfecte tool om de schaal van je evenement vast te leggen en om je een vogelperspectief beeld te geven van spectaculaire optredens. Wij dragen zorg voor een veilige vlieg operatie die volgens de regels en richtlijnen plaats vind. Onze drones zijn in staat om hoge resolutie slow motion opnames te maken, zo dat we dat speciale moment nog net iets langer kunnen laten duren.

Commercials

Wij werken met een team van experts om een vlotte, veilige en professionele operatie te garanderen. 2-air gelooft er in dat het vliegen met hoogwaardige film sensors een nieuw tijdperk van technische mogelijkheden zal creƫren voor film producties. Geef jou productie kwaliteit een level-up met high-end lucht cinematografie. Wij leveren het gehele pakket die naadloos in de workflow van jou productie past.

Bedrijfsfilms

Bouw werk op locatie, infrastructuur, energie transities, grote constructies, mooie gebouwen… Wat is nou een betere manier om jou project vast te leggen dan vanuit de lucht? Maak indruk op je klanten of geef je organisatie shine met hoge kwaliteit drone beelden.

gecertificeerd
2-air vliegt onder het RPAS Operator Certificate (ROC-52/2017), uitgegeven door Ministerie van Infrastructuur en Milieu. We zijn verzekerd tot 5 miljoen euro.